آیفون و باز هم مشکل

ضعیفمتوسطخوبعالیمحشر (نظرت چیه؟)

با توجه به این که عمر باتری گوشی‌های جدید اپل بشدت رو به کاهش گذاشته است، مهندسان آیفون ۴S با برخی دارندگان آیفون ۴S تماس گرفتند تا مشکل باتری این دستگاه جدید را حل کنند. به گفته یکی از دارندگان این گوشی‌ها، اپل از او درخواست کرده تا نرم‌افزار نظارتی را روی دستگاهش نصب کند.

ایراد در سرویس مکان‌یابی
در برگه مشخصات آیفون ۴S، اپل تلویحا اشاره کرده بود که زمان آماده‌باش گوشی تنها ۲۰۰ ساعت است که در مقایسه با ۳۰۰ ساعت آیفون ۴ و ۲۵۰ ساعت آیفون اصلی (۲۰۰۷) کمتر است. این شرکت دلیل این کمبود طول عمر را اعلام نکرده است.
یکی دیگر از خریداران این گوشی حتی با پاک کردن تمام نرم‌افزارها و سرویس‌های اضافه روی گوشی، باز هم نتوانسته طول عمر باتری را که حدودا به ۱۰ ساعت کاهش پیدا کرده است، بهبود دهد.
کاربران آیفون ۴S از عمر پایین باتری تعجب کرده‌اند. با این که این گوشی از پردازنده قوی‌تر دو هسته‌ای استفاده می‌کند، اما همان حجم حافظه را دارد و به گزارش وب‌سایت iFixit، میزان باتری آن ۳/۵ وات ساعت است که ۵ درصد از آیفون ۴ بیشتر است.

برخی اوقات به دلیل همخوان‌کردن نامناسب دفترچه تلفن از iCloud، MobileMe یا گوگل کانکت این مشکل به وجود می‌آید که کاربران می‌توانند با حذف آنها و نصب مجدد دفترچه تلفن مشکل را حل کنند.
به عقیده مشتریان فعال‌تر این گوشی‌ها، تنظیم تاریخ (Time Zone) در گوشی که یکی از مولفه‌های سیستمی است باعث می‌شود مصرف باتری زیاد شود. کنار این آیکون علامتی وجود دارد که نشان می‌دهد آیا این سرویس طی ۲۴ساعت گذشته فعال شده است یا خیر. روشن بودن همیشگی این علامت در صورتی که فرد جابه‌جایی خاصی در مناطق زمانی انجام نداده، کمی دور از ذهن است.
سرویس‌های مکان‌یابی نیز عمر هر گوشی هوشمندی را کاهش دهد؛ چراکه از ترکیبی از شبکه‌های وای‌فای، جی‌پی‌اس و شبکه مخابراتی استفاده می‌کنند تا موقعیت تلفن را تعیین کنند. موقعیت گوشی معمولا با بررسی ۳ نقطه قوی سیگنالی و محاسبه مرکز مثلث تشکیل شده به دست می‌آید. این کار اگر بکرات تکرار شود، می‌تواند منجر به مصرف شدید باتری شود.

بیشتر بخوانید
دسترسي به پوشه‌هاي مخفي گوشي

الیور هزلم در سایت iDownload عنوان کرده است: «در سیستم عامل iOS5 باگی وجود دارد که باعث می‌شود تابع موقعیت‌یاب تاریخ سیستم به طور دائم کار کند و حجم قابل توجهی از باتری را به مصرف برساند. غیرفعال کردن این قابلیت باعث می‌شود استفاده از آیفون ۴S برای زمانی بیشتر از ۱۲ ساعت مقدور باشد.» استفاده اپل از سرویس موقعیت‌یابش به طور کامل با سیستم عامل iOS گره خورده است و احتمالا در برنامه‌های دیگر سیستمی iOS نیز از این سرویس استفاده می‌شود.

بعد از مشکل آنتن‌دهی که برای آیفون۴ پیش آمد و اپل را به تکاپو انداخت تا اعتبار خود را مجدد به دست آورد، مشکل باتری در آیفون بعدی که هم‌اکنون استیو جابزی هم بالای سر آن نیست، شاید این شرکت را به تکاپو بیندازد کمی رشد کند و مسوولیت اتفاقات افتاده را بپذیرد.

یک دیدگاه برای “آیفون و باز هم مشکل

  1. بعد از ارایه آیفون جدید، کاربران زیادی در مورد طول عمر باطری شکایت داشتند. چیزی که اپل در ابتدا آن را نادیده گرفت. اما بعد از گسترده شدن شکایت ها موضوع را یک مشکل نرم افزاری نامید و همه منتظر بودند با آپدیت جدید مشکل را رفع کند.

    چند روز پیش بالاخره آپدیت از راه رسید اما همچنان کاربران زیادی از مشکل باطری آیفون ۴S شکایت داشتند. در نهایت اپل هم روز گذشته اعلام کرد که این آپدیت تمام مشکلات باطری را حل نمی کند. اما جزئیات بیشتری در این مورد مشخص نشد.

    از طرف دیگر برخی Siri را عامل مشکل باطری در آیفون می داند و سایت iFixit متوجه شده در آیفون جدید یک سنسور مادون قرمز تعبیه شده که همیشه روشن است و برای تشخیص بالا بردن آیفون برای فرامین صوتی به Siri به کار می رود. هر چند بسیاری از کاربران حتی با خاموش کردن Siri و سرویس های موقعیت یابی مشکل باطری را دارند.

    جالب اینجا است که به نظر می رسد بدشانسی اپل در باطری هایش به آی پادهای قدیمی هم سرایت کرده باشد چرا که این شرکت امروز در بیانیه ای عجیب اعلام کرد برخی مدل های نسل اول آی پاد نانو که ساخت ۵ سال پیش هستند مشکل باطری دارند و باید برای تعویض برگردانده شوند!

    به هر حال مشکل باطری آیفون ۴S همچنان برای بسیاری از کاربران حل نشده است. با اینکه اپل ادعا می کند این یک مشکل نرم افزاری برای تعداد محدودی کاربر است، اما می توان در صحت این صحبت ها شک کرد و به مشکلی گسترده تر و حتی سخت افزاری اندیشید. چرا که اپل در این مورد سابقه خوبی ندارد و حتما ماجرای مشکل آنتن دهی آیفون ۴ را به خاطر دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.