
این شرکت پلتفرمی به نام Maxine راهاندای کرد که مجموعهای از نرمافزارهای ویدئو کنفرانس مبتنی بر هوش مصنوعی و شتابدهندههای تراشههای گرافیکی را در اختیار توسعهدهندهها قرار میدهد تا بتوانند کیفیت ویدئوها را افزایش دهند.
انویدیا میگوید Maxine یک راهکار «cloud-native» برای ارائهدهندههای خدمات صوتی و ویدئویی است تا از افکتهای AI، شامل تصحیح نگاه، سوپر رزولوشن، نویز کنسلینگ، نورپردازی چهره و غیره، برای کاربران نهایی بهره ببرند.
پس از شیوع ویروس کرونا، تماسهای ویدئویی میان کاربران با افزایش انفجارگونهای روبرو شدند و انویدیا تلاش میکند کیفیت صدا و تصویر ارتباطات ویدئویی را در این وضعیت بهبود بخشد.
-
کارت خوان مدل All In One
۵,۱۳۰تومان خرید محصول -
پایه سشوار دیواری مدل PD
۹۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
ساعت هوشمند سونتو کد SS050415000
۵,۵۰۰,۰۰۰تومان خرید محصول - حراج!
ساعت هوشمند لووکا مدل DT100 به همراه بند
۱,۰۹۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
زیرانداز صندلی گیمینگ فلورپد مدل VENOM
۱,۲۰۰,۰۰۰تومان خرید محصول - حراج!
هندزفری بلوتوثی شیائومی مدل MMD REDMI
۹۴۹,۹۰۰تومان خرید محصول -
آب پاش مدل ASSB00841
۱۹,۹۰۰تومان خرید محصول -
هدفون مدل BOOM
۳۴۵,۰۰۰تومان خرید محصول
سرویس Maxine میتواند فوکوس دوربین کاربران را طوری قرار دهد که تصویر کاربر دقیقا در وسط کادر بیفتد و بهتر دیده شود. همینطور، قادر است چهره شما را تغییر زاویه دهد یا پسزمینههای مجازی به کادر اضافه کند.
از دیگر ویژگیهای Maxine میتوان به افزودن آواتارهای هوش مصنوعی و مجازی به جای تصویر حقیق کاربر در تماسهای ویدیویی اشاره کرد. همینطور، این سرویس میتواند به صورت بیدرنگ عملیات ترجمه و زیرنویسی مکالمات را از طریق NVIDIA Jarvis انجام دهد.
فشردهسازی و کاهش مصرف اینترنت
انویدیا میگوید پلتفرم Maxine میتواند ویدئوها را فشردهسازی (Compression) کند تا پهنایباند شبکه و اینترنت کمتری برای تماسهای تصویری نیاز باشد. به ادعای این شرکت، با تکنیک فشردهسازی این شرکت میتوان مصرف پهنایباند را تا ۹۰ درصد در مقایسه با تکنیک فشردهسازی H.264 کاهش داد.
اویدیا میگوید در آیندهای نزدیک، ویدئوکنفرانسها و تماسهای تصویری میتوانند بخش بسیار کمی از ترافیک داده شما را مصرف کنند. انویدیا برای دستیابی به این تکنیک فشردهسازی از مدلهای هوش مصنوعی GANs استفاده کرده است.
GANs از دو بخش تشکیل میشود. بخش نخست، شامل یک ژنراتور است که نمونههای را ایجاد میکند و بخش دوم میان نمونههای تولید شده با نمونههای واقعی تفاوتگذاری میکند.
این سرویس جدید انویدیا از شتابدهندههای سختافزاری NVIDIA Tensor Core GPU بهره برده و روی بسترهای بری (Cloud) اجرا میشود. بنابراین، شما برای استفاده از این سرویس نیازی به داشتن کارت گرافیک و GPU انویدیا ندارید و با هر دستگاه میتوانید تماس ویدئویی با کیفیتی را تجربه کنید. البته، باید نرمافزار تماس ویدئویی شما از این قابلیت انویدیا پشتیبانی کند.
اپلیکیشنهایی مانند زوم، اسکایپ، مایکروسافت تیمز و گوگل میت از مدتها قبل به این ویژگی انودیا مجهز شدند ولی راهاندازی سرویس Maxine میتواند به آنها در بهبود عملکردشان کمک کند.
توسعهدهندهها، همکارهای نرمافزاری، ارائهدهندههای خدمات و دیگران میتوانند از ابتدای این هفته به سرویس Maxine دسترسی داشته باشند.
منبع: یک پزشک