راهنمای خرید بهتری فلش مموری USB

ضعیفمتوسطخوبعالیمحشر

بهترین فلش مموری برای ضبط ماشین کدام است؟ برای تلویزیون و فیلم دیدن و جاسوییچی که همیشه دردسترس باشد، چطور؟ همه‌ی این سؤال‌ها را در پاکباز دات آی آر پاسخ می‌دهیم. با معرفی بهترین فلش مموری های بازار همراه شوید.

گوشی‌های موبایل ضروری‌ترین گجت‌های زندگی امروز محسوب می‌شوند؛ ولی بعید است که بتوانید کارهای روزمره خود را بدون وجود فلش مموری‌ها تصور کنید. درحقیقت، فلش مموری‌ها همان نقشی را بازی می‌کنند که سال‌ها پیش بر گردن سی‌دی‌ها و دیسک‌های فلاپی بود؛ یعنی ابزاری برای جابه‌جا‌کردن اطلاعات. راه درست‌تر است که همه‌ی اطلاعاتمان را در اینترنت و به‌اصطلاح فضای ابری ذخیره کنیم؛ اما این کار به زیرساخت سریع و بی‌نقصی نیاز دارد که حداقل هنوز با آن فاصله‌ی زیادی داریم. به‌علاوه، هنوز کاربردهایی برای فلش مموری وجود دارد که اینترنت نمی‌تواند جایگزین آن شود.

راهنمای خرید بهتری فلش مموری USB

پیش از هرچیز، بهتر است با اصطلاحات رایج دنیای فلش مموری‌ها آشنا شوید:

۱. فلش‌های USB 2.0 و USB 3.0: همان‌طورکه نامشان نشان می‌دهد، USB 3.0 نسل بعدی USB 2.0 است. فلش‌هایی که از استاندارد USB 3.0 بهره می‌برند، در تئوری، سرعتشان ۱۰ برابر فلش‌های USB 2.0 است؛ بنابراین، واقعا به‌جز زمانی‌که بخواهید با حداقل مبلغ ممکن فلش مموری تهیه کنید، توجیهی برای خرید فلش مموری‌های USB 2.0 وجود ندارد؛ به‌ویژه اینکه همه‌ی رایانه‌های تولیدشده در چند سال گذشته، از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند. برای مقایسه‌ی فلش مموری‌ها از‌نظر سرعت خواندن و نوشتن، می‌توانید از وب‌سایت UserBenchmark یا Nirsoft استفاده کنید.

۲. گارانتی: فلش مموری‌ها خیلی راحت خراب می‌شوند. این اصلی ثابت شده است که این محصولات چه براثر ضربه‌دیدن و چه براثر افتادن در لیوان چای و چه براثر نوسان‌های برقی خراب می‌شوند. سعی کنید سراغ فلش مموری‌هایی بروید که گارانتی معتبری دارند. برخی از گارانتی‌های فلش مموری مادام‌العمر هستند و شامل تعویض هم می‌شوند. هیچ‌وقت فلش مموری بدون گارانتی نخرید.

۳. ضدآب و ضد‌ضربه و ضد‌شوک: فلش‌ها محبوب‌ترین ابزار جابه‌جایی و انتقال اطلاعات محسوب می‌شوند. در اغلب اوقات، اطلاعات مهمی داخل فلش مموری قرار می‌دهیم که از‌دست‌رفتن آن‌ها ممکن است دردسرساز شود؛ بنابراین، بخش‌های مربوط به مقاومت فلش مموری کاملا به نیازتان برمی‌گردد. فلش‌هایی در بازار وجود دارند که در‌مقابل نفوذ آب، گردوغبار، ضربه و شوک مقاوم‌اند. مزیت خرید این دسته از فلش مموری‌ها آن است که خیالتان از بابت از‌بین‌نرفتن اطلاعات براثر ضربه‌خوردن یا خیس‌شدن فلش راحت می‌شود؛ ولی باید در نظر بگیرید که این دسته فلش‌ها قیمت به‌مراتب گران‌تری از فلش‌های معمولی دارند.

۴. برندهای مطرح: فناوری ساخت فلش مموری به پیچیدگی گوشی‌های هوشمند یا لپ‌تاپ نیست؛ به‌همین‌دلیل، صدها برند در بازار وجود دارند که محصولات کم‌وبیش مشابهی تولید می‌کنند؛ اما از‌نظر کیفیت و گارانتی و عملکرد تفاوت‌های چشمگیری میانشان وجود دارد. بنابراین، سعی کنید از اختلاف قیمت چندهزارتومانی چشم‌پوشی کنید و سراغ برندهایی بروید که از کیفیت کالایشان مطمئن هستید. برندهایی مثل سن دیسک، سیلیکون پاور، ای‌دیتا، اچ‌پی، کینگستون، ترنسند، لکسار، سونی و سامسونگ جزو برندهایی محسوب می‌شوند که می‌توانید از کیفیت فلش مموری‌هایشان مطمئن باشید؛ بنابراین، اگر نتوانستید مدل‌های معرفی‌شده در‌ادامه‌ی مطلب را پیدا کنید، پیشنهاد می‌کنیم که حداقل از یکی از این برندها بخرید.

در ادامه به معرفی بهترین فلش مموری های بازار می‌پزداریم.


بهترین فلش مموری های اقتصادی

پیش از هرچیز، از فلش مموری‌های اقتصادی شروع می‌کنیم؛ یعنی جایی که بیشترین سهم بازار را ازآنِ خود می‌کند. برای اکثر افراد چندان اهمیتی ندارد که فلش مموری چه شکلی یا چه امکاناتی داشته باشد‌؛ چراکه از فلش مموری صرفا به‌عنوان وسیله‌ای برای جابه‌جایی اطلاعات نه‌چندان حجیم استفاده می‌کنند. برای این افراد، قیمت فلش مموری مهم‌ترین و به‌نوعی تنها عامل تصمیم‌گیری محسوب می‌شود و به ظاهر و مشخصات فنی فلش مموری اهمیتی نمی‌دهند.

۱. سن دیسک Cruzer Blade

بهترین فلش مموری - سن دیسک Cruzer Blade

به‌جز زمانی‌که واقعا به‌دنبال ارزان‌ترین فلش مموری باشید، خرید مدل‌های مجهز به درگاه USB 2.0 کار هوشمندانه‌ای نیست؛ چراکه سرعت انتقال اطلاعات در فلش مموری‌های USB 3.0 تقریبا دَه برابر فلش مموری‌های USB 2.0 است. به‌علاوه، همه‌ی رایانه‌های امروزی حداقل یکی‌دو درگاه USB 3.0 دارند. فلش مموری سری Cruzer Blade یکی از همین مدل‌هاست که حداقل امکانات فلش مموری‌ای با حداقل قیمت را ارائه می‌دهد. این فلش مموری در مدل‌های مختلفی با ظرفیت‌های ۸ تا ۱۲۸ گیگابایت در بازار پیدا می‌شود که مدل ۸ گیگابایتی آن جزو فلش مموری‌های به‌صرفه‌‌ی بازار محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید
پیشنهاد خرید ۶ گوشی اندرویدی سبک و باریک

۲. سن دیسک Cruzer Glide

بهترین فلش مموری - سن دیسک Cruzer Glide

اگر بودجه را کمی افزایش دهید، می‌توانید به‌سراغ فلش مموری‌هایی بروید که از درگاه USB 3.0 و سرعت به‌مراتب بیشتری بهره می‌برند. سری Cruzer Glide از برند سن دیسک جزو فلش مموری‌های برتر بازار است که در‌کنار سرعت زیاد USB 3.0، قیمتش نیز مقرون‌به‌صرفه است. این فلش مموری در ظرفیت‌های مختلفی، از ۱۶ تا ۵۱۲ گیگابایت، در بازار ایران پیدا می‌شود. مدل ۱۶ گیگابایتی این فلش مموری با اینکه جزو محصولات ارزان‌ بازار نیست، قیمت اقتصادی و ارزش خرید زیادی دارد.

۳. اپیسر AH355

بهترین فلش مموری - اپیسر AH355

سری AH355 از شرکت اپیسر ارزان‌ترین مدل بازار محسوب نمی‌شود؛ ولی قیمت و کیفیت ساخت مناسبی دارد و از استاندارد USB 3.1 نسل اول بهره می‌برد. البته از‌نظر سرعت، تفاوتی بین USB 3.1 Gen 1 و USB 3.0 وجود ندارد. این فلش مموری دردار است و می‌تواند از درگاه USB بهتر محافظت کند؛ البته در‌برابر نفوذ آب مقاوم نیست. به‌علاوه، بند نگه‌دارنده‌ای به انتهای فلش وصل شده تا بتوانید آن را به جاکلیدی یا کیفتان وصل کنید.

۴. وریتی V712

بهترین فلش مموری - وریتی V712

اگر صرفا به‌دنبال ارزان‌ترین فلش مموری بازار می‌گردید، مدل V712 وریتی نیز می‌تواند انتخاب مطلوبی برایتان باشد. البته مثل همه‌ی فلش مموری‌های اقتصادی، این مدل هم از رابط USB 2.0 استفاده می‌کند و سرعت انتقال اطلاعات چندان سریعی ندارد؛ اما یکی از فلش‌مموری‌های ارزان و باکیفیت بازار محسوب می‌شود.

۵. سن دیسک Dual Drive OTG

بهترین فلش مموری - سن دیسک Dual Drive OTG

در بین فلش مموری‌های ارزان، یکی از انتخاب‌های جذاب مدل Dual Drive سن دیسک محسوب می‌شود. با اینکه این فلش مموری از رابط قدیمی USB 2.0 بهره می‌برد، یک درگاه دوم microUSB هم دارد. این درگاه دوم با همه‌ی گوشی‌ها و تبلت‌هایی سازگار است که از فناوری OTG پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین، می‌توانید از آن برای جابه‌جایی اطلاعات بین گوشی و دستگاه‌های دیگر استفاده کنید؛ البته درصورتی‌که گوشی یا تبلت شما به درگاه microUSB مجهز باشد.

 


سریع‌ترین فلش مموری های بازار ایران

برای برخی از کاربران فقط وجود فلش مموری برای جابه‌جایی اطلاعات کافی نیست و به‌نوعی فلش مموری ابزار کارشان است. این دسته از افراد به مدلی نیاز دارند که هم فضای زیادی برای ذخیره اطلاعات داشته باشد و هم بتواند این حجم از اطلاعات را با سرعت زیادی جابه‌جا کند. این افراد انتخاب‌های محدودی در بازار دارند که درادامه، سریع‌ترین فلش مموری‌های بازار را معرفی می‌کنیم:

۱. کنیگستون HyperX Savage

بهترین فلش مموری - کینگستون HyperX Savage

وقتی سرعت حرف اول را می‌زد، حتی فلش مموری‌های USB 3.0 هم پاسخ‌گو نخواهند بود؛ بنابراین، باید به‌سراغ فلش مموری‌های USB 3.1 نسل دوم برویم. در تئوری، این مدل‌ها سرعت ۱۰ گیگابیت‌بر‌ثانیه، یعنی دوبرابر USB 3.0 دارند. مدل HyperX Savage کینگستون یکی از فلش مموری‌های سریع‌ موجود در بازار ایران است که از درگاه USB 3.1 Gen 2 بهره می‌برد. ناگفته نماند برای استفاده از حداکثر سرعت این فلش مموری، باید از رایانه‌ای استفاده کنید که از این رابط پشتیبانی می‌کند. HyperX Savage در ظرفیت‌های مختلفی، از ۶۴ تا ۵۱۲ گیگابایت، عرضه شده است. در نظر داشته باشید که چنین فلش مموری سریعی قیمت بسیار گرانی هم دارد.

۲. سن دیسک Extreme Pro

بهترین فلش مموری - سن دیسک Extreme Go

فلش مموری دیگری که از درگاه USB 3.1 Gen 2 بهره می‌برد، مدل Extreme Pro سن دیسک است. طبق ادعای شرکت سازنده، این مدل می‌تواند با حداکثر سرعت ۳۸۰ مگابایت‌بر‌ثانیه کپی کند. این یعنی فیلمی Full HD که به‌طور متوسط دو گیگابایت ظرفیت دارد، در کمتر از ۶ ثانیه روی فلش کپی می‌شود؛ البته تا وقتی که آن را به درگاهی با پشتیبانی از نسل دوم استاندارد USB 3.1 متصل کنید. فقط این موضوع را در نظر بگیرید که سن دیسک Extreme Pro جزو فلش مموری‌های گران بازار محسوب می‌شود.


بهترین فلش مموری لایتنینگ مخصوص آیفون

سیلیکون پاور xDrive Z50

بهترین فلش مموری - سیلیکون پاور Z50

کاربران آیفون و آیپد همیشه با محدودیت‌های زیادی برای انتقال اطلاعات مواجه‌اند و برای انتقال اطلاعات بین گوشی یا تبلت و رایانه،‌ نمی‌توانند از فلش مموری‌های OTG مرسوم و ارزان استفاده کنند؛ به‌همین‌دلیل، باید به‌سراغ فلش مموری‌هایی بروند که به درگاه لایتنینگ مجهز شده‌اند. در بین همه‌ی این فلش مموری‌ها که قیمت گرانی هم دارند، ما مدل Z50 شرکت سیلیکون پاور را پیشنهاد می‌کنیم. این فلش استاندارد MFI اپل را دارد و می‌تواند انواع عکس و ویدئو و اسناد را بین آیفون یا آپید و رایانه‌ مبادله کند. سیلیکون پاور Z50 از نسل اول استاندارد USB 3.2 پشتیبانی می‌کند و اطلاعات را با سرعت بسیار زیادی جابه‌جا می‌کند. سیلیکون پاور Z50 نیز جزو فلش مموری‌های گران‌قیمت بازار محسوب می‌شود.


بهترین فلش مموری Type-C

۱. سن دیسک Ultra Dual

بهترین فلش مموری - سن دیسک Ultra Dual Drive USB Type-C

گوشی‌های جدید از درگاه USB نوع C بهره می‌برند؛ بنابراین، فلش مموری‌های سنتی برای آن‌ها استفاده‌ای ندارند. این موضوع درباره‌‌ی برخی از لپ‌تاپ‌های لوکس مثل مک‌بوک اپل هم صادق است. فلش مموری Ultra Dual سن دیسک یکی از مدل‌های پرفروش و محبوب و کاربردی بازار به‌شمار می‌رود که هم از درگاه USB نوع C برخوردار است و هم از درگاه USB سنتی. دو درگاه مذکور به شما امکان می‌دهند تا بتوانید این فلش مموری را تقریبا به هر دستگاهی متصل کنید. به‌علاوه، پشتیبانی آن از استاندارد USB 3.1 بدین‌معنی است که می‌تواند با سرعت حداکثر ۱۵۰ مگابایت‌بر‌ثانیه اطلاعات را جابه‌جا کند. شرکت سازنده، یعنی سن دیسک، اپلیکیشنی به‌نام Memory Zone را هم برای این فلش مموری طراحی کرده است که می‌توانید آن را به‌‌رایگان از فروشگاه پلی‌استور دانلود کنید. این اپلیکیشن برای مدیریت حافظه و محتوای گوشی‌های اندرویدی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید
راهنمای خرید بهترین لپ تاپ دانشجویی و اقتصادی (آبان ۹۹)

۲. ای دیتا UC370

بهترین فلش مموری - ای دیتا UC370

ای دیتا UC370 یکی از فلش مموری‌های جذاب‌ بازار محسوب می‌شود که دو سر دارد: یکی درگاه USB با استاندارد USB 3.2 و دیگری درگاه USB نوع C. بنابراین، می‌توانید از آن به‌عنوان فلش مموری OTG برای گوشی‌های اندرویدی مجهز به درگاه USB نوع C استفاده کنید. نکته‌ی بعدی اینکه UC370 ای‌دیتا بدنه‌ای فلزی دارد که دربرابر نفوذ آب و گردوغبار مقاوم است. درنهایت، ابعاد کوچک آن باعث می‌شود که بتوانید برای سیستم صوتی خودرو هم از آن استفاده کنید. فقط باید در نظر داشته باشید که UC370 جزو فلش‌های ارزان‌قیمت بازار محسوب نمی‌شود.


بهترین فلش مموری های فانتزی در بازار ایران

بهترین فلش مموری های بندانگشتی

۱. سن دیسک Ultra Fit

بهترین فلش مموری - سن دیسک Ultra Fit

وقتی به‌دنبال بهترین فلش مموری برای ضبط ماشین می‌گردید، فلش مموری‌های بندانگشتی قطعا بهترین انتخاب خواهند بود؛ چراکه فضای خیلی کمی اشغال می‌کنند و ظاهر پنل ضبط ماشین را نیز به‌هم نمی‌زنند. فلش مموری بندانگشتی Ultra Fit سن دیسک در ظرفیت‌های مختلف، از ۱۶ تا ۵۱۲ گیگابایت، در بازار وجود دارد تا بتوانید بسته به اینکه چه تعداد موسیقی و فیلم می‌خواهید ذخیره کنید، مدل مدنظرتان را انتخاب کنید. نکته‌ی جذاب درباره‌ی این فلش مموری این‌ است که از استاندارد USB 3.1 هم پشتیبانی می‌کند. این یعنی کل ظرفیت آن را می‌توانید در چند دقیقه پر کنید. باید به این نکته نیز توجه کنید که Ultra Fit در‌برابر آب یا شوک مقاوم نیست و باید از آن با دقت مراقبت کنید.

۲. اچ‌پی X778W

بهترین فلش مموری - اچ پی x778w

اگر از ظاهر ساده‌ی اکثر فلش مموری‌ها خسته شده‌اید، حتما به‌سراغ X778W اچ‌پی بروید. این فلش مموری با طراحی بستنی شکل ساخته و در رنگ‌های شادی وارد بازار شده است. درپوش این مدل هم باعث می‌شود تا در‌برابر نفوذ آب و گردوغبار مقاوم باشد. صرف‌نظر از طراحی جذاب و شاد، اچ‌ پی X778W از استاندارد USB 3.0 پشتیبانی می‌کند و مشکلی از بابت سرعت انتقال اطلاعات نخواهید داشت. اچ‌پی X778W را می‌توانید در ظرفیت‌های متفاوتی، ۱۶ گیگابایت و بیشتر، در بازار پیدا کنید.

بهترین فلش مموری جاسوییچی

۱. لکسار JumpDrive M45

بهترین فلش مموری - لکسار JumpDrive M45

فلش مموری از آن دسته وسایلی است که خیلی راحت گم می‌شود. هرچه هم حواستان را جمع کنید، بازهم راهی برای جلوگیری از گم‌شدن آن وجود ندارد. بهترین راه این است که از فلش مموری‌هایی استفاده کنید که به جاسوییچی‌تان متصل می‌شوند. با این کار، فقط درصورتی آن را گم می‌کنید که کل دسته‌کلیدتان را گم کنید. لکسار مدل JumpDrive M45 یکی از فلش‌مموری‌های برتر طرح جاسوییچی در بازار ایران است که در ظرفیت‌های مختلف، از ۳۲ تا ۲۵۶ گیگابایت، در بازار پیدا می‌شود. این فلش از استاندارد USB 3.1 پشتیبانی می‌کند و کاملا از فلز ساخته شده و دربرابر ضربه و شوک نیز مقاوم است؛ بنابراین، با خیال راحت می‌توانید آن را در دسته‌کلیدتان قرار دهید و مطمئن باشید که اطلاعاتتان همیشه همراهتان خواهد بود.‌

۲. اپیسر AH158

بهترین فلش مموری - اپیسر AH158

اپیسر AH158 از آن دسته فلش‌هایی است که همه‌جا به‌کار می‌آید. این فلش را هم می‌توانید به دسته‌کلیدتان وصل کنید و هم آن‌قدر کوچک است که برای سیستم صوتی خودرو مناسب باشد و هم دربرابر نفوذ آب مقاوم است. از همه مهم‌تر، از رابط USB 3.1 استفاده می‌کند و سرعت زیادی دارد. اپیسر AH158 را می‌توانید در ظرفیت‌هایی مختلف، از ۸ تا ۶۴ گیگابایت، در بازار ایران پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *