هکرهای گروه Anonymous پنجشنبه گذشته اعلام کردند که سرورهای ناتو را هک کردهاند. هر چند این گروه هکری اطلاعات هک شده را منتشر نکرده و این کار را غیرمسوولانه خوانده است اما بهنظر میرسد اطلاعاتی که این گروه بهدست آورده، برای سازمانهای امنیتی اهمیت داشته باشد.
این گروه در صفحه توییتر خود اعلام کرد: «ناتو هم هک شد و اطلاعات طبقهبندی شده زیادی به دست آوردیم. در روزهای آینده دادههای جالبی عرضه خواهیم کرد».
این گروه هکری اعلام کرد که حمله با روش SQL Injection انجام شده است که در میان گروههای هکر فعال روشی معمول و متداول بهشمار میرود. اسناد زیادی از طریق Twitter تاکنون منتشر کرده است و ناتو در حال حاضر مشغول بازرسی سرورهای خود است تا اطلاعات از دست رفته را شناسایی کند.
سخنگوی ناتو در گفتوگو با گاردین گفت: «ما نشر هر گونه اسناد طبقهبندی شده را محکوم خواهیم کرد چرا که باعث از بین رفتن امنیت متحدان ناتو، ارتشها و شهروندان خواهد شد.»
-
خط چشم فلورمار شماره ۳
۵۹,۰۰۰تومان خرید محصول - حراج!
هدست مخصوص بازی هایپرایکس مدل Cloud Stinger Core
۳,۳۹۰,۰۰۰تومان خرید محصول - حراج!
نوار بهداشتی بزرگ پنبه ریز مدل Normal بسته ۱۰ عددی
۵,۶۰۰تومان خرید محصول -
هندزفری بلوتوث مدل L8 غیر اصل
۱۳۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
ادو پرفیوم مردانه کرید مدل Aventus حجم ۱۲۰ میلی لیتر
۳,۱۵۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
عطر جیبی مردانه انجل کرفت مدل DUNHILL DESIRE BLUE حجم ۱۵ میلی لیتر
۵۹,۰۰۰تومان خرید محصول -
هدفون بی سیم مدل Level U غیر اصل
۸۵,۰۰۰تومان خرید محصول -
اسپیکر دسکتاپ ایکس پی-پروداکت مدل XP-S20
۱۲۵,۰۰۰تومان خرید محصول
تاکنون چند سند از سوی گروه هکری Anonymous منتشر شده است که سیستم ارتباطی نیروهای ناتو در افغانستان را در سال ۲۰۰۷ شرح میدهد. در سال ۲۰۰۸ گفتوگوها درباره بررسی طرحهای پیشنهادی ارائه شده از سوی شرکتهای مختلف برای برقراری سیستم ارتباطی در کوزوو منتشر شده است. هر دو این اسناد طبقهبندی شده علامتگذاری شدهاند.
گروه هکری Anonymous به بیانیه ناتو پاسخ داده و در تلاش است تا چهرهای مسوولیتپذیر بهخود بگیرد، این گروه هکری در صفحه توییتر خود نوشت: «بهنظر آنها چه اطلاعاتی را ما برنداشتهایم؟»