برهان رضایی از قروه ، کردستان – به چه روشی می توان با Word2010 یک PDF تولید کرد که در آن فیلدهای قابل پر کردن موجود باشد؟ من یک فایل PDF رزومه دیدم که با Word2010 تولید شده بود و در آن مشخصات را می توانستیم بنویسیم و ذخیره کنیم! البته با جستجویی که در اینترنت داشتم برنامه های غیر از Word نظیر Adobe Acrobat Pro X و Foxit Phantom هست، ولی من میخواهم با خود Word این کار انجام بشود.
برنامههایی مانند Word در اصل برای پردازش روی متون طراحی شدهاند. بنابراین ساخت فرمهای قابل پرکردن نیز جزو امکانات این نرمافزارهاست. اما برای ساخت فرمت PDF همانطور که اشاره کردید از نرمافزارهای جانبی استفاده میکنند. یعنی حتی خود برنامه Word به تنهایی قابلیت ساخت فایل PDF ندارد و چنانچه بخواهیم از صفحهای که در Word ساختهایم، خروجی PDF بگیریم، به نرمافزاری جانبی یا پرینتر Post Script نیازمندیم.
علیرضا آویژگان از کرج – در Publisher2007 زمانی که میخواهیم بروشوری ایجاد کنیم، باید در هر قسمت یک Textbox جداگانه ایجاد کنیم. چگونه میتوان این تکست باکسها را به صورتی درآورد که در حالی که هرکدام از هم جدا هستند، اما با پرشدن ظرفیت هر کدام، متن به صورت اتوماتیک در Textbox بعدی نوشته شود؟
میتوانید از ستونبندی در Textbox استفاده کنید. با این کار متن موردنظر شما به تعداد ستون دلخواه در یک Textbox نمایش داده خواهد شد. اما در پاسخ به سوال، شما باید از جعبه متنهای بههم پیوسته (Linked Textboxes) استفاده کنید. چنانچه متن شما فضای بیشتری از اندازه Textbox را بگیرد، برنامه از شما خواهد پرسید که آیا میخواهید اضافه متن را در Textbox دیگری بریزید (Autoflow) که با جواب مثبت بقیه متن را در Textbox خالی دیگری میریزد و در صورت نبود، آن را میسازد و بهطور خودکار این دو Textbox را به هم مرتبط (Link) میکند. میتوانید به صورت دستی نیز این کار را بکنید. چنانچه متنی بیشتر از فضای Textbox را اشغال کرده، ابتدا آن Textbox را انتخاب کرده، سپس دکمه Create Textbox Link را در Toolbar بزنید (آیکون این دکمه یک زنجیر است). پوینتر ماوس بهصورت یک پارچ درمیآید. حالا Textbox موردنظر که میخواهید ادامه متن در آن ریخته شود را انتخاب کنید (توجه کنید که قبلا باید Textbox خالی ساخته باشید). پس از ارتباط دو Textbox، گزینههای اضافی دیگری برای حرکت بین Textboهای مختلف در اختیار شما قرار میگیرد.
احمد کاوه از شیراز – اینترنت دانلود منیجر من هنگام دانلود همیشه این پیغام را میدهد:
The server replies that you don’t have permissions to download this file.
Details: HTTP/1.0 403 Forbidden
راهنمایی کنید.
ممکن است فایلی که میخواهید آن را دانلود کنید، دیگر در جایی که قبلا بود نباشد. همین طور ممکن است از طریق صفحه دیگری وارد صفحه دانلود شده باشید و برای دانلود آن باید از همان صفحه قبلی وارد شوید (به دلیل پاک شدن کوکیهای سیستم). یک دلیل دیگر هم عدم اجازه سرور برای دانلود فایل باشد. اما اگر برای تمام فایلها چنین پیغامی میدهد، برنامه را Uninstall کرده و دوباره نصب کنید.
مهدی سیفی چهر از شهرری – ۱- درموقع نصب ویندوز با پیام زیر مواجه میشوم. علت چیست؟ سیدی نصب ویندوز بالا نمیآید و نمیتوانم ویندوز را نصب کنم؟
Invalid boot.ini failed
۲- تفاوت دو فرمت avi و xvid چیست؟
در پاسخ به سوال اول باید گفت که این فایل برای بالاآمدن ویندوز موردنیاز است. چنانچه مشکلی برای این فایل پیش بیاید، به وسیله CD ویندوز، باید آن را دوباره (برای نمونه با Repair) بسازید (ضمن این که بهطور دستی نیز میتوانید آن را بسازید). بنابراین به سیدی ویندوز نیاز دارید. سیدیرام و همین طور سیدی ویندوز را کنترل کنید.
فرمتهایی که نام بردید، قالبهای فایلهای ویدئویی هستند. avi فرمت مخفف عبارت Audio Video Interleave است و یکی از معمولترین فرمتهای صوتی و تصویری در تجهیزات دیجیتالی بهشمار میرود که از سوی شرکت مایکروسافت ارائه شده است. این فایلها برای پخش به هیچ سختافزار خاص و ویژهای نیاز ندارند. به همین خاطر، بسیاری از تولیدکنندگان محصولات چندرسانهای و حتی سازندگان دوربینهای دیجیتال ترجیح میدهند برای دستیابی به بازار بزرگتری از کاربران، از این فرمت به عنوان فرمت پیش فرض ضبط و پخش استفاده کنند. xvid نیز قالب فایل تصویری است که ضمن بالاتربودن کیفیت، حجم کمتری (به نسبت دیویدی) دارد. این گونه قالب، Open Source است و برخلاف فرمت avi امکان تغییرات در کدینگ آن وجود دارد. برای پخش آن نیاز به نصب کدینگ ویژه آن است.
-
برچسب پوششی ماهوت مدل Tractor-FCمناسب برای گوشی موبایل جی پلاس T10
۲۸,۵۰۰تومان خرید محصول -
هندزفری ام پی بی ال بری مدل BLB-262
۸۸,۰۰۰تومان خرید محصول -
آینه جیبی طرح ماتیلدا کد AY28
۳۸,۰۰۰تومان خرید محصول -
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Passport ظرفیت ۴ ترابایت
۳,۹۵۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC تیم گروپ مدل ۷COLOR کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U3 سرعت ۹۰MBps ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
۳۹۴,۰۰۰تومان خرید محصول -
شارژر دیواری اپل مدل MD836
خرید محصول -
اسپیکر دسکتاپ ایکس پی-پروداکت مدل Q010
۳۲۰,۰۰۰تومان خرید محصول -
دستگاه میکرودرم خانگی مدل XN-8030 کد ۲۵۰۱۱۸۸
۲۲۷,۰۰۰تومان خرید محصول
سمیه آریان از ارومیه – ۱) به تازگی ویندوز ۷ نصب کردهام ولی هیچ صدایی از کامپیوتر شنیده نمیشود! (موقع پخش آهنگ، فیلم و…) و روی آیکون بلندگو درtaskbar علامت ضربدر دیده میشود. نصب برنامه درایور صوتی هم با مشکل مواجه شد.
۲) درایوهای G و DVD ROM) H ) و (CD RW) چند ماه است که کار نمیکنند، یعنی بیرون نمیآیند و چراغشان روشن نمیشود.
۳) گاهی خود بهخود شکلCD همراه نشانگر ماوس ظاهر میشود.
۱. همانطور که خودتان اشاره کردید، درایور کارت صدای سیستم نصب نشده است. در شمارههای گذشته نیز عنوان شده بود که برای نصب هر قطعهای، باید درایورهای مربوط به ویندوز آن را داشته باشید. به سایت سازنده کارت صدای سیستم مراجعه کنید و درایور مربوط به ویندوز ۷ را دانلود (در صورت وجود) و آن را نصب کنید. ۲. باید مشخص شود این مشکل از چه زمانی آغاز شده است ممکن است کابل ارتباطی برق آنها دچار ایراد شده باشد و یا حتی پاور دستگاه مشکلی داشته باشد. با توجه به نوشتههای شما، احتمالا برق به آنها نمیرسد. ضمن اینکه از نصب بودن تمام درایورهای مادربورد نیز باید مطمئن شوید. ۳. معمولا وقتی CD درون دستگاه قرار میگیرد، چنین آیکونی روی پوینتر ماوس نمایش داده میشود. بنابراین (با توجه به پرسش شماره ۲) ممکن است اشکالی در سیدیرام وجود داشته باشد و با حل شدن آن مشکل، ایراد شماره ۳ نیز برطرف گردد.
رضا از اهواز – میخواستم بدانم آیا نرمافزار یا ترفندی برای تبدیل ویندوز۶۴ بیتی به ۳۲ بیتی وجود دارد راهنمایی کنید.
همانطور که میدانید نرخ انتقال اطلاعات برای پردازش در ویندوز ۶۴ بیتی دوبرابر ویندوز ۳۲ بیتی است. صرف نظر از اینکه آیا نصف کردن این سرعت کار درستی است یا خیر، ما هنوز به چنین نرمافزار یا ترفندی برنخوردهایم.
افشین عزیزی – مدتی است ویروس یا کرمی وارد سیستمم شده و تقریبا همه جا خودش را کپی میکند. حجمش ۱۶ کیلوبایت و فرمتش هم تی.ام.پی است. آخرین آپدیتهای کاسپراسکای هم نمیتوانند آن را شناسایی کنند. لطفا در این مورد راهنماییام کنید.
فایلهای با فرمت *.tmp فایلهای موقتی هستند که معمولا نرمافزارهای مختلف (یا خود ویندوز) برای انجام فعالیتهای خود میسازند و با بستن آن نرمافزار (یا تمام کردن پرداش)، این فایلها هم از بین میروند. بنابراین طبیعی است که آنتیویروس نیز آنها را به عنوان ویروس شناسایی نخواهد کرد. در حقیقت این فایلها محلی برای ذخیره موقت اطلاعات هستند. برای اطمینان از حل این مشکل، یک نسخه از این فایل آلوده را به لابراتوار آنتیویروس خود ارسال کنید تا گروه پشتیبانی آنها راهحلی برایتان ارسال کند.
سجاد صالحی ازمسجدسلیمان – موقع روشن کردن کامپیوتر، دسکتاپ با تأخیر بالا میآید وپیام زیر نوشته میشود. مشکل از کجاست؟
regsvr.exe
windows cannot find regsvr.exe. make sure you typed the name correctly, and then again to search for file click the start button, and then click search.
نمایش این پیام ممکن است ۳ دلیل داشته باشد: سیستم آلوده به ویروس یا تروجان شده است. آنتیویروس سیستم فایل موردنظر را به دلیل آلودگی پاک کرده است. به دلیل وجود برخی برنامههای ناخواسته، این پیغام بهصورت اشتباهی باعث فریب شما میشود که برای حل آن با توجه به دلایلش، راهحلهای مختلفی وجود دارد.